Om oss

Medical Finance är en del av Promentor Finans som är registrerat hos Finansinspektionen. Medical Finance har varit verksamma sedan 2004 och har mer än 10 år erfarenhet av finansiering med bransch anpassade lösningar för privata vårdgivare. Vi är Sveriges ledande finansbolag inom vårt område och är behjälpliga vid allt från finansiering till rådgivning vid val av klinik och läkare.

Medical Finance är ett varumärke som ingår i Promentor Finans. Promentor Finans ingår i Serafimgruppen som är ett investmentbolag med fokus på finans- och fastighetsmarknaden. Serafimgruppen fokuserar på att skapa de bästa förutsättningar för lönsam tillväxt och långsiktigt värdeskapande genom lyhördhet för varje verksamhets unika strategier, förutsättningar och möjligheter.

Vi på Medical Finance har en lång erfarenhet utav branschen och vi värdesätter den personliga kontakten. Vi vill att du ska känna dig trygg med valet av läkare samt finansiär. Var inte rädd för att fråga: vi har en lång vana av den här typen av finansiering och har tystnadsplikt.

Vi är behjälplig vardagar Måndag till Fredag 08:00 – 17:00.

Måndagar har vi kvällsöppet till kl 19.00.

Har du några frågor så är du varmt välkommen att ringa oss på 020-51 62 00 eller skicka ett email till kundtjanst@medicalfinance.se.